Register Wijndocent SDEN

Register Wijndocent uit:

Klazien Vermeer
Register Vinoloog en Register Wijndocent (De Wijnschool)

De Wijnschool is gevestigd in een Rijksmonument in hartje Nijkerk op loopafstand van het station. Naast alle SDEN cursussen zijn er veel activiteiten rondom wijn, zowel fysiek als online. De lessen worden gegeven door Klazien Vermeer, voorheen opleidingsmanager van de Wijnacademie inclusief de vinologenopleiding (SDEN 4)

Mijn Aanpak

Alle trainingen zijn praktijkgericht en interactief. De lessen vinden plaats boven de oude wijnkelder en bij mooi weer in de gezellige stadstuin. Ik ben naast vinoloog ook professional trainer en geef naast de lessen ook wijn- en spijsworkshop, horeca-trainingen, verdiepende webinars en organiseert wijnreizen. 

Wat je UNIEK bij mij kunt leren

Wijn geeft mij veel passie en dat breng ik over op een laagdrempelige manier. Naast de lessen en het organiseren van wijnreizen geef ik in opdracht van de SDEN ook de Train-de-Trainer voor wijndocenten. Ik vind het fijn om kennis over te dragen en samen te werken, waardoor het SDEN Wijnonderwijs op een hoog niveau gebracht wordt.

Waarom Register Wijndocent

Ik ben Register Wijndocent omdat ik mijn cursisten het beste wijnonderwijs wil geven en mijn ‘skills’ wil blijven onderhouden. Ik sta open voor alle nieuwe ontwikkelingen en volg deze op de voet. De lessen sluiten altijd aan op de praktijk.