Dinsdag 20 augustus 2024

Hybride in de praktijk

Wat een mooie uitdaging om straks op alle manieren gevarieerd wijnles te kunnen geven. Hybride hoort hier tegenwoordig ook bij. Het vergroot je toegankelijkheid, je flexibiliteit en zelfs je bereik breidt uit. Maar… zie jij er misschien tegen op omdat je bijvoorbeeld bang bent voor technische problemen? Of denk je dat het lastig om je cursisten betrokken te houden bij de les? Of heb je de angst dat het niet boeiend genoeg is?

Nou, dan ben je zeker niet de enige!

Deze training biedt een gestructureerde benadering om jou te helpen bij het begrijpen en toepassen van hybride lesgeven en het integreren van digitale werkvormen in je eigen cursussen.

Wat gaan we doen?

Deel 1: Train je hybride skills. Je lessen gaan altijd door!
Een deel van je cursisten volgt de les in je cursusruimte en een deel van de cursisten volgt de les online. Hoe doe je dit? Een praktische fysieke training.

Deel 2
Aansluitend op de ochtend maak je een minitraining met 2 interactieve werkvormen, vervolgens pas je het geleerde uit de ochtend toe en geef je je les hybride.

Wat is er nodig?

 • Een videoplatform, zoals Zoom, Teams, Google Meet etc
 • Laptop of computer voorzien van een camera, microfoon en geluid
 • Stabiele internetverbinding
 • Extra camera (optioneel)
 • Interactieve tools

Resultaat:

Na afloop van de training ben je in staat om zelfverzekerd en met enthousiasme een hybride omgeving te creëren waar dit gewenst is. Je beheerst de instelling van de camera en het geluid en beheerst ook de inzet van digitale interactieve tools, waardoor de lessen boeiend zijn voor alle cursisten.

De korting van 50% op deze training geldt tot 1 januari 2025

 

 

Locatie:
Stadsboerderij Cleyn Steenlershof
Venestraat 58
3861 BZ Nijkerk

Prijs: van €150,00 voor €75,00
Tijd: 10:00 - 17:00 uur

12 minuten lopen vanaf Station Nijkerk.
Parkeren gratis in de straat.

Geef je interesse aan en wij nemen contact met je op

  Je naam
  Je e-mailadres
  Telefoonnummer